Join the Angels

Wij zijn altijd op zoek naar Angels die weten van aanpakken. Wil jij een nieuw vak leren en horen bij een top team? Ook al heb je weinig tot geen ervaring, wij leiden je op tot hospitality professional. Met name jouw flexibiliteit en enthousiasme is voor ons belangrijk. Iemand die niet schuwt van werken, sociaal is ingesteld en zich professioneel opstelt.

Wij zoeken continu naar:

Ben jij een

'Vlotte hostess?'

Inzet op beurzen en zakelijke events

Heb je doorzettingvermogen en heb je horecaervaring?
Resultaat, ontwikkeling, sociaal contact en plezier staan voorop wanneer je op een beurs staat voor een van onze klanten. Je bent representatief en stelt de gasten op hun gemak.

Ben jij een

'Actieve Sfeermaker?'

Inzet op festivals en horeca events

Je bent het gezicht voor onze klanten op events en festivals. Van de bar tot de foodtruck tot het naar binnen trekken van publiek bij een stand.

Ben jij een

'Commerciële aanpakker?'

Inzet op beurzen

Je bent gewend om doelgericht te werken en helpt onze klanten op beurzen als sales support. Je weet de commerciële doelen van de klant moeiteloos te vertalen in een leuk praatje op de beursvloer.

JOIN THE ANGELS!

Wil je ons team komen versterken? Of heb je nog vragen over werken bij Angels 3.3? Vul het formulier in of bel voor direct contact 085 060 44 62.

We nemen z.s.m. contact met je op!