OVER Angels 3.3 hospitality

Angels 3.3 Hospitality is een hospitality agency gericht op horeca, festival & events, beurzen & conferences. Altijd met een grote dosis gastvrijheid. Wij werken servicegericht en nemen de hospitality voor u uit handen zodat u zich kunt focussen op andere zaken. 

ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze is gebouwd op de waarden die wij het belangrijkst vinden in onze dienstverlening. Met Angels 3.3 Hospitality kiest u voor duidelijkheid, daadkracht en een hoop ervaring.

Directe communicatie

U heeft contact met één persoon van aanvraag tot en met uitvoering. We houden van heldere afspraken, eerlijkheid en we zeggen wat we denken.

Discipline

Onze Angels zijn ervaren en zeer taakgericht. We zorgen ervoor dat de gemaakte afspraken en taken tot in detail worden uitgevoerd. 

Doorzetters

Events brengen allerlei uitdagingen met zich mee. Wij zijn voorbereid en blijven continu gas geven om de gestelde doelen te bereiken. Opgeven is nooit een optie.

Maurice Smits

Roos Nagtzaam

We werken doelgericht en eerlijk mét de klant

Met een duidelijk oog voor detail wordt alles snel en goed geregeld. Dat is de kracht van Angels 3.3 Hospitality!

TIJD OM KENNIS TE MAKEN!

Mogen wij u terugbellen met een strak en concurrerend aanbod? Laat dan uw gegevens achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

Of bel voor direct contact 061 1243 888