wat we doen

Ons team, representatieve en ervaren hospitality medewerkers, kunnen wij voor u inzetten op uw festivals, evenementen en om uw sales team te versterken op beurzen.

HOSPITALITY

Onze hospitality crew zorgt voor een aangename en professionele verwelkoming van uw gasten tijdens een event of beurs, zij werken service gericht, hebben een vriendelijke uitstraling en uw gasten zullen zich altijd welkom voelen.

HORECA CREW

Bent u opzoek naar ervaren bedieningsmedewerkers, shaker, kok, Zwk, chef-kok, event medewerker of party manager? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om na te gaan wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

FESTIVALS & EVENTS

Ons ondersteuningsteam staat klaar om te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat u zich kunt richten op andere dingen. 

BEURZEN & CONFERENCES

Wij zorgen voor een aangename en professionele verwelkoming van uw gasten tijdens een event of beurs. Leads genereren op een beurs, conference of event? Bespaar tijd, breng uw doelgroep scherper in beeld. Samen stellen wij leadfilters in zodat wij de meest interessante leads voor u genereren.

TIJD OM KENNIS TE MAKEN!

Mogen wij u terugbellen met een strak en concurrerend aanbod? Laat dan uw gegevens achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

Of bel voor direct contact 085 060 44 62